Pykeijän Ystävät Matka 2014 -messuilla 17.-19.1.2014

 

Matkamessut 2014 nettiinOsastolla oli monta esittelijää, ja yleisöä riitti. Valokuvaan sentään maltettiin pysähtyä.

 

Matka 2014 -messut olivat Pykeijän ystäville menestys ja kokemuksena innostava.  Värikäs osastomme ja runsas esitetarjonta herätti messukävijöiden huomiota ja kiinnostusta. Moni pysähtyi kyselemään Pykeijästä tai kertomaan matkakokemuksiaan Pohjois-Norjasta. Näimme taas, että Pykeijä, pohjoinen ja Jäämeri on lähellä suomalaisten sydäntä.

Messuvieraat kyselivät mm. kuningasravuista, kalastus- ja sukellusmahdollisuuksista ja patikointireiteistä. Joillekin oli yllätys, että Pykeijässä pärjää suomenkielellä ja asiointi onnistuu euroilla. Kuvia osaston seinällä kommentoitiin,  ja messuosastolla oli koko ajan vieraita. Messuesittelijöinä oli suomalaisia jäseniämme, Pykeijästä olivat paikalla matkailuyrittäjät Elsa Ingiæl Haldorsen ja Trond Høiberget  sekä Elsalla töissä viime kesänä ollut romanialainen Agnes Czincziri.

Tarmokas Pykeijän kylä edusti yksinään Norjan matkailutarjontaa, sillä Norjan matkailua esittelevää osastoa ei ollut tänä vuonna.  Pykeijäläiset jäsenemme tiesivät asiasta, ja olivat tuoneet mukanaan Norjan esitteitä, jotka loppuivat pöydältä nopeasti.

Messujen aikana saimme 19 uutta jäsentä, mikä oli mainio tulos. Osastolla kävijät ottivat myös mukaansa Liity jäseneksi -lomakkeita, joten kenties saadaan alkuvuodesta uusia jäseniä vielä lisää. Yhdistyksemme uusittu esite oli ensi kertaa käytössä, ja muodosti yhdessä kylän matkailuyritysten esitteiden kanssa käyttökelpoisen paketin. Tapasimme myös mahdollisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa käytiin innokkaita keskusteluja.

 

Matkamessu6 2 nettiin raameissaMessut tarjoavat mahdollisuuden myös mahdollisten yhteistyökumppaneiden löytymiseen

.